Service

Firma noastra doreste sa aduca o contributie pozitiva comunitatii utilizatorilor de echipamente CB pe autovehiculele lor, astfel incat avem in functiune “un service” la scara nationala, mai exact cele trei puncte de lucru ale noastre, mentionate si pe pagina de Contact, aceste aflandu-se in judetele Bihor, Arad si Hunedoara, respectiv la Oradea, Arad si Vetel. Functionand din anul 2007, ne-am extis la nivel national, formandu-ne o echipa tanara si dinamica de specialisti in domeniul electronicii si a radiocomunicatiilor, motivati de solutinarea in cele mai bune conditii posibile a diverselor probleme care pot sa apara “aparatura” dumneavoastra.

   De la montarea de statii si antene, la calibrarea si ajustarea echipamentelor CB pentru functionarea acestora in conditii cat mai bune pentru satisfactia clientilor nostrii si a utilizatorilor de statii CB in general, echipa noastra va ofera suport in absolut tot ce tine de statiile radio, inclusiv depanarea acestora cu aparatura de ultima generatie.

   Mai multe informatii priviind locatia punctelor de lucru, numere de telefon si persoane de contacti vizitati pagina Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
21 − 7 =